Wass Albert újra egységbe hívja a magyarokat – az első 14 csatlakozó

A nagyvilág magyar közösségei által immár 13. alkalommal szerveződő maratoni Wass Albert-felolvasás február utolsó hétvégéjén lesz: azaz 2020. február 28-án pénteken 18.00-tól rajtol, a szokásos feltételek mellett.

Várjuk szeretettel a közösségek csatlakozását! Tegyük újra az egész Kárpát-medencét és a nagyvilágot megmozdító ünneppé ezt a két napot, és mutassuk meg az erdélyi író által is sokszor kiemelt magyar egységet!

A kezdeményezéshez eddig 14 település csatlakozott, a jelentkezésük sorrendjében:
Üllő, Nyírbátor, Kecskemét, Debrecen, Érsekújvár, Naszvad (Felvidék), Sály (Bükkalja), Gyöngyös, Chester (Anglia), Tardoskedd (Felvidék), Sárospatak, Buda (Létezés Öröme Központ), Hídvégardó (Cserehát), Harsány (Bükkalja).

Isten kardja csak akkor csillog majd újra, és vezeti győzelemre megint a hunok s magyarok ivadékait, amikor egyek lesznek újra, mint a hajdani időkben, egy szándék egy akarat, egy cselekedet, Öregisten parancsa szerint!…”Mindenki tudja ezt ott fent a hegyekben, s mindenki imádkozik érte nap nap után, évről évre, évszázadról évszázadra, hogy ez a nap, amikor egy akarattá válik újra minden magyar, mielőbb eljöjjön.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.