Az eddigi világba most már hiába kapaszkodsz, kiút csak fölfelé! – hívó szó a bükki találkozóra

Ez már az a pofon, amire az egész emberiség felkapta a fejét. Az eseményekből leolvasható: a prés a mostaninál is erősebb lesz, egyszerre növelve a kényszert és az esélyt. Itt az idő, válaszd, ki melyik valóságba akarsz belépni, és napi szinten teremtsd azt a gondolati energiáiddal! Amit mi látunk, az nagyszerű örömhír: születendőben az új emberi minőség és az új magyar sajtó! Várunk szeretettel a Bükkaljára a Teremtő Kör éves találkozójára október második hétvégéjén!

Az Üzenet

Valószínűleg a tenger angyalai küldték. A simogató délutáni napfényben a körülöttem lassan teljesen kiürült vízben kilazulva elcsendesült bennem minden gondolat, megállt az idő, és ekkor érkezett: „Valamennyien az Isteni Gondviselés tenyerén vagyunk, az egész bolygón, minden folyó, minden virág, minden fa, minden tenger, minden élőlény, kivétel nélkül. Bármi is történik velünk, ez mindig igaz lesz!” A sugallat egyben hajszálpontosan a legfőbb mondandója a Micheal Newton által írt, a halál és a születés közötti időszakot leíró, Lelkünk útja című könyvének, amit szívből ajánlok mindenkinek.

A következő gondolat rögtön ezután jött. „Számos lehetőség áll előttünk a mai helyzetben: válassz ki közülük egy utat, amiben igazán hinni tudsz, amiben a leginkább el tudod képzelni magad. Vetítsd le magadban minden nap a belső gyakorlatodban, imádban, hálával a szívedben. Tényleg elérkezett a választás ideje: az általad választott valóságba fogsz belépni. Mondd el ezt a lehetőséget a barátaidnak, és mondd el mindenkinek, aki vevő az üzenetre!”

Hozzáteszem, amióta világ a világ, ez mindig így működött: mindig azt éltük át, amit el tudtunk hinni, hogy megtörténhet velünk… Eljött viszont az idő, amikor ideje tudatossá tenni ezt a fajta működést minél több emberben. Legyen ez a jövőválasztás tudatos és közös!

Ekkora pofon kellett, hogy felkapja a fejét az emberiség

Az üzenet hatalmas erőt és békességet árasztott bennem egész nap, és hívott, sarkallt arra, hogy üljek neki és írjam le. Elmondom hát azt a valóságot, amiben az én megélésem szerint ma élünk. Eljutottunk odáig, hogy egy óriási VÉSZHELYZET, ha úgy tetszik EMERGENCY felirat villog vörös betűkkel a fejünk felett, méghozzá világszerte. Akinek nem volt elég eddig az, hogy gyorsuló ütemben kiirtjuk a fajokat és az erdőket, 60 éven belül teljesen elpusztulnak a mára amúgy is tápanyagvesztett termőtalajaink, agyonszennyezzük, agyonszemeteljük vizeinket és földjeinket, tönkretesszük az éghajlatot, felszámoljuk vízkészleteinket, most már annak is közérthető: vége a bulinak, egyszóval kicsengettek.

A fenti dolgokat 20 éve tudjuk, 10 éve kiabáljuk. Aki még ezek után is nyomta a gázt – az emberek 90 százaléka! -, most már annak is a húsába vág a folyamat: hogyan maradok egészséges, hogyan fizetem ki a számlákat, hogyan fedezem az alapköltségeimet? Nyáron hogy nem sülök meg, télen hogyan nem fagyok meg? Egyáltalán miből lesz ivóvizünk, élelmünk, fűtésünk, energiánk ebben az istentelenül agyonkényeztetett, pihe-puha, maga alól mindent kiszervező, önállótlan világunkban, ahol lassan a levegőt is gép veszi helyettünk?

Mára legalább addig a felismerésig mindenki eljutott, hogy egy irgalmatlan, soha nem látott gazdasági világválság van kibontakozóban. Sok-sok nehezen kiszámítható tényezővel és beláthatatlan következményekkel. Sokan elemzik a folyamatokat és egészen durva forgatókönyvekkel állnak elő, a gyengébb idegzetűeket eltanácsolva a youtube-üzenet lejátszásától.

Nem lehet nem észrevenni: sorsszerűen és kíméletlenül záródik a prés

Én a dolgok kimenete helyett inkább a dolgok jellegére hívnám fel a figyelmet. A prés 2020-ban indult el a coviddal, és folyamatosan szorít ki minket a megszokott, kényelmes világunkból, egyik kényszerhelyzet a másik után. Immár a harmadik éve folyamatosan állnak le a világ globális ellátóláncai. Nincs alkatrész, nincs alapanyag, nincs autó, nincs kőolaj, nincs gabona, nincs cukor… – olvassuk a napi hírekben. „Illetve lesz majd, de nem tudjuk, mikor…” Ha pedig az okokat vizsgáljuk, kiderül, hogy a covid és a háború mellett számos nem várt beszakadás (baleset, katasztrófa, politikai esemény) együttesen gerjeszti a káoszt: vagyis SORSSZERŰEN EGYSZERRE TÖRTÉNIK MINDEN!

Ezt nem lehet nem észre venni. A baj ma sokkal nagyobb, mint amekkorát az eddigi működésünkkel valójában okoztunk magunknak: mert minden folyamatra odatesz a sors még egy lapáttal! Idén egyetlen éven belül meg lehet tapasztalni milyen az élet, amikor nincs eső, nincs termés, nincs benzin és sok egyéb dolog – vagy éppen van, de csak kétszer, négyszer vagy nyolcszor drágábban.

Nincs értelme mutogatni, a felelősség a miénk!

Mindezekből leolvasható, hogy a prés záródása egy tervszerű és tudatos cselekedete annak a végtelen és mindent átható intelligenciának, amelyet a legtöbben és legjobban Istenként tudunk értelmezni. Lehet mutogatni az orosz elnökre, a kínai laboratóriumra, a háttérhatalomra, a sötét ellenerőkre, a kormányra vagy épp az ellenzékre, de semmi értelme. Legfelül a Mindenható van, márpedig ő valóban Mindenre Hat. Csak olyan folyamatokat enged megtörténni, amelyek egyeznek az akaratával és érvényesítik az isteni törvényeket.

Ebben a helyzetben rendkívül felértékelődik a Teremtő Kör azon alapelve, amely szerint ellenségképek éltetése helyett mi magunk vállaljuk a felelősségünket a sorsunkért: a FELELŐSEN alapelv. Minden egyes folyamat, ami bennünket ér, saját korábbi cselekedeteink, korábban útjára indított energiáink következménye. És ebből nem hagyható ki sem a covid, sem a háború, sem a pusztító aszály: minden okkal történik, az általunk kollektív szinten felépített berendezkedés és kollektív szinten elkövetett cselekedetek következménye. Hiába nem értek egyet az elmúlt 200 évvel, én is élem. Hiába igaz, hogy az emberiség vezetői vittek rossz irányba, mi voltunk, akik követtük, mi voltunk, akik engedtük, és mi voltunk, akik végrehajtottuk.

A prés tovább fog szűkülni, a régi világba hiába kapaszkodsz, kiút csak fölfelé

A fentiekből pedig könnyen leolvasható melyik jövőbe vezető utat választom, élem, tudom, látom és erősítem a napi belső gyakorlataimban – sok hasonlóan látó társammal együtt! A három éve beindult csapássorozat a MEGTISZTULÁS folyamata. A prés tovább fog szűkülni. A most megnyilvánuló isteni és természeti törvények mindent felszámolnak, ami velük ellentétes: és van dolguk bőven. A mai berendezkedésünk 95 százaléka hazugságokkal, sok esetben felesleges, természetellenes, nem ritkán életellenes folyamatokkal és rendszerekkel van tele, a „piacteremtés” és a marketing nevében kitalált, majd milliárdok által elhitt, de nem valós szükségletek mentén.

A mára begyorsult folyamatban hiába ragaszkodunk a régi világunkhoz: ki fog folyni a kezünkből. Szembe kell tudnunk nézni a csapásokkal, a pusztulással, a halállal, mert szükségszerűek ebben a változásban. A fókuszt azonban mégsem ide érdemes helyezni, hanem a régi helyén születő új világra, amelyet épp a régi világ elsorvadása tesz lehetővé, illetve kényszerít ki. A legjobb hír pedig az, hogy a könyörtelenül kibontakozó pusztulás az eddig elnyomott jobb agyféltekés – pontosabban a jobb és bal agyféltekés értékeket, női és férfi minőséget újra egyensúlyba hozó! – értékeket érintetlenül hagyja…

Íme az új emberi minőség és az új magyar sajtó!

Sőt, ebben az erőtérben hátszele van az új világba vezető megoldásoknak, közösségeknek és vezetőknek! Érdemes hát napi szinten ezekre helyezni a figyelmünket, és ezekkel a tudatunkban már át is léptünk ebbe az új dimenzióba. Az általános elsorvadás közepette védelmet, erőt és hitet ad, ha úgy tetszik versenyelőnyt teremtenek az alábbi kincsek:

  • helyi és közösségi megoldások;
  • természetes gazdálkodás és önellátás felé lépő ökofalvak;
  • megosztó gazdasági modellek a megosztás szó jó értelmében (megosztjuk egymással, amink van, és mindketten jól járunk!);
  • együttműködés az egymás ellen élést leváltva avagy nyerő-nyerő szemlélet;
  • mellérendelés a másikat elnyomó szemlélet helyett;
  • valamiért szemlélet a valami ellen helyett;
  • mindenkiben és minden folyamatban a jó meglátása, nyitottan minden ember és kultúra felé, mert nem tudhatjuk, hogy honnan érkezik meg a hiányzó láncszem egy-egy folyamatban;
  • rugalmasság és nyitottság az újra (rengeteg dolgot kell elengednünk, ami nem feltétlenül lesz fájdalommentes);
  • éber tudatosság a beszédben, gondolkodásban, cselekedetekben és életmódban (tudván, hogy minden anyag egyben energia is, és hogy minden általam elindított energia visszatér hozzám, és minden energia hatással van az anyagra és az embertársaimra);
  • belső erőforrásaink használatához és a tiszta döntések érdekében rendszeres belső élet, belső gyakorlatok, befelé figyelés a lelkünkhöz leginkább illő hitrendszer, vallás vagy belső út mentén (a relaxációtól a meditáción át az imáig rengeteg dolog működhet, de ugyanilyen jó hatással van a megváltozott tudatállapotot eredményező testmozgás is, mert megtisztít és önmagunkhoz vezet).

A fentiek összessége egyúttal egy új emberi minőséget is teremt, amelybe minél többen lépünk be, annál magasabb szinten tudjuk megvalósítani a változást.

Másrészt a fentiek kijelölik az irányt az új magyar országos sajtó számára: a fenti témákban ugyanis máris rengeteg jó példa működik az országban és világszerte, de nincs olyan újság, amely ezeket tudatosan felkutatná és közvetítené. Ugyanakkor meglátásom szerint egy ilyen lapnak pillanatok alatt lenne hazánkban egymillió olvasója. Ráadásul egy ilyen sajtó szintén kulcsfontosságú a dimenzióváltásban, óriási mennyiségű gondolati teremtő energiát összpontosítva a mai helyzetünk jó megoldásaira.

Egy lehetőség hazánk és bolygónk megtisztítására

Zárásként nézzük meg a fentiek jegyében végzett belső gyakorlatomat hátha lesz, akire ösztönzőleg hat, és ötleteket ad.

Ezt a teremtő imát a több éve végzett öntisztító és lakástisztító gyakorlatom mintájára hoztam létre. Az otthontisztító gyakorlat megtapasztalt jótékony hatása és probléma nélküli működése ugyanis felvetette a kérdést: miért ne végezhetnénk el ezt a fajta tisztogatást közösen az egész tágabb értelemben vett hazánkra, a Kárpát-hazára? Miközben az általam fent leírt folyamatban már úgyis ez a megtisztulás indult be a gyorsuló eseményekkel… Félreértés elkerülése végett: ez a tisztítás kizárólag az erőkről szól, egyaránt zajlik minden nemzetért és minden emberért, és nem szól senki ellen. Jómagam azért a Kárpát-hazára végzem, mert ezt érzem szűkebb, közelibb otthonomnak, amely gazdaságilag-földrajzilag-vízrajzilag-történelmileg-szakrálisan (stb!) szerves egységet alkot. Ráadásul a gyakorlat elején Székelyföldtől az Őrségig az összes tájegységet fölsorolva és látva különösen erőssé tudom tenni az imát. De mindez ugyanígy végezhető az egész Földre, kinek melyik a kedvesebb.

A több éve végzett lakástisztító gyakorlat menetrendjét is érdemes elolvasni, mert ez adja a hazánk tisztításához az analógiát. Előbbiben többek közt kijelentem, hogy az otthonunk csatornáit kizárólag a mi felső lényünk és a segítőink használják, kijelentem az akadályozó (zavaró, elterelő, torzító, idegen) erők távozását a MOST! szó erejével útjukra indítva őket. Képekben látom a vízesésként érkező legfelsőbb erőket a tisztítás és bontás elvégzőiként. Érzékelem az akadályozó képződmények felbomlását és részecskéik újra hasznosulását; akárcsak az akadályozó teremtmények hazatérését a rezgésüknek megfelelő helyre.

Teremtő ima a magyar hazáért

A fentiek mintájára végzett hazánkat tisztító imában első lépésben magyar emberként hálát adok annak, hogy a Kárpát-hazában mindenben és mindenhol a természeti és isteni törvények érvényesülnek. Már most! Függetlenül attól, hogy ezért teszünk-e, hogy tudomásul vesszük-e és hogy egyáltalán tudjuk-e. Függetlenül attól, hogy ezt jónak vagy rossznak érzékeljük az adott pillanatban.

Tovább lépve hálát adok és megköszönöm, hogy megindult a megtisztulás, és ennek köszönhetően a jövőben immár a társadalmi berendezkedésünkben is az isteni, természeti törvények jutnak majd érvényre. Hálát adok annak, hogy bekerülnek a tankönyveinkbe és a törvényeinkbe; megköszönöm, hogy meghatározóvá válnak az oktatásban, az egészségügyben, a gazdaságban és az élet minden területén. Kijelentem a folyamatot akadályozó képződmények és teremtmények távozását a MOST! szó erejével.

Érzékelem a megtisztítást végző legfelső erők érkezését, hálát adok nekik, és látom, ahogy alkotó részecskéikre bontanak minden olyan képződményt, amely akadályozza hogy ezen törvényekhez igazítsuk mindennapi életünket, és amely ellentétes vagy idegen ezen törvényektől. Látom és támogatom, ahogy ezek a részecskék újrahasznosulnak a világegyetemben a Teremtő legjobb szándéka szerint. Ugyanekkora hálával fogadom, ahogy a törvényekhez igazodó átalakulást akadályozó teremtményeket a legnagyobb szeretettel haza segítik a rezgésüknek megfelelő helyre, ahol a fejlődésüket leginkább segítő utat járhatják.

A cikk végén pedig álljon itt a jó hír: a 2019-ben alapított Teremtő Kör október második hétvégéjén (október 7.-9.) tartja a Bükkalján, Cserépváralján tartja éves találkozóját. Várunk szeretettel minden gondolkodó-értő-érző-őrző-szerető-látó-tudatosodó társunkat, aki a fent meghatározott irányról szívesen értekezne, ezáltal is teremtve az új emberi minőséget és az azzal együtt növekedő új világot – mindezt természetjárással és közös elmélyedésekkel is megerősítve!

További részletek később.

Hegedűs Gergely András