A legnagyobb sötétség kellős közepén… tényleg itt az adu ász!

A legsötétebb mégis legfényesebb zárószakaszban járunk, én érzem a sötét részét és a fényét is, szerencsére főleg a fényét! Élmények, megtapasztalások az Advent harmadik hetében.

Itt az utolsó kilenc nap: december 13.-21. A csillagüzenetek szerint a legnagyobb kihívás és egyben a legnagyobb lehetőség 2020 legvégén. A vége a magyarság számára egy rendkívül kedvező, egészen különleges csillagegyüttállás lesz a fény ünnepén, a kilencedik napon. Óriási támogatást nyer a tiszta építő szándék azon a napon, akárcsak az egész azt követő időszakban…

Tényleg segít a teremtő jövőkép

Már szombaton (12-én) éreztem, valami szokatlan áramlás lépett be, nyomta a fejemet rendesen. Aztán másnap is többször érzékeltem, hogy erős a nyargalászás, olykor a mi lakóterünkben egyáltalán nem járatos, igazán ronda lehúzó hatások is mutatkoztak, bár csak kevés és csak egy-egy pillanatra. Zavaró, randalírozó, felpörgető annál több, alvásra szinte esély sincs esténként. Valami nagyon van, mondhatnám, nem tudom mi. De hogyne tudnám, hisz három hónapja erre készülünk a Teremtő Körrel!

A gyereket altatni külön kihívás volt, végül még a Szent Anna tóról is jött tündéri segítség. Olyan irgalmatlan zárótűz, zavarkodás volt az éterben, hogy olyat még én se nagyon láttam. Bedobtam, amit Veres Mónika mondott: a külső hatások helyett vonulj be a ragyogó jövőképedbe, és ez egy perc alatt mindent leszelídített! A kapcsolatom a felsőbb, magos szintekhez, egyszóval a Teremtőhöz helyreállt, a szobát, házat kitisztítottam, a gyerek szépen elaludt.

Magamat pedig meg se próbáltam altatni, mert elért egy könyv. Úgyse hagyott volna, olvasnom kellett három estén-éjjelen át. Magyarország legszomorúbb történelmi fejezetéről mesélt, amikor szétszagatták az ezeréves országot, de mégis töltött! Mert elmondta az igazságot. De erről inkább egy külön blogban!

Hogy miért írtam töltődést, és miért mondhatja Veres Mónika, hogy tengelybe állva szárnyalni is lehet ezen csillagállások közepette? A könyv olvasásának második éjjelén megint volt zűr rendesen, sőt, a gyerek le is betegedett, tartani kellett a frontot, végül nagyjából 3 órát aludtam. Másnap nem tudtuk vinni bölcsibe, otthon maradt velünk, mégis beleálltam a napi munkába, szépen minden egyensúlyba került és abban is maradt, és hatalmas erőm volt a feladataimhoz, egy percig nem voltam fáradt!

Működik? Működik az adu ász!

Amikor közeledett 13-a, Veres Mónika közölte, hogy ezen a kilenc napon kijátszhatjuk az adu ászt. Egyik nap valahogy jött egy tiszta gondolat, felfogtam mit mond, és ahogy ültem az ágyon, kimondtam: Na akkor én kijátszom az aduászt!És működik! Próbáljátok ki! 12-én este teremtő imával beidéztem a legutóbbi Teremtő Körön elhangzott egyéni kérésemet.

És meg is kaptam hozzá a három elemet, ezek pontosan megmutatják, hogy is épül fel, mert ez a három elem tutira benne van. A harmadik elem ez: az új Magyarország épülését szolgálom nap mint nap a munkámmal, az új Föld felépülését szolgálom nap mint nap a munkámmal…

Lényeg, hogy a Teremtőt mindig engedjük be ebbe a teremtésbe magunk mellé. Ahogy jön belőlünk a gondolat, a vágy, a cél, az nagyon jó elindulásnak. De engedjük be a Teremtőt is, hallgassuk meg őt is, csendesedjünk el, várjuk meg őt is, fogadjuk be az ő szavát… Hangoljuk össze finoman kettőnket, vagyis hangolódjunk rá az isteni szikrára… és lássuk meg úgy Isten igazából, hogy is lesz ez! Na ez most megtörtént ezzel a három elemmel.

A Teremtő Kör visz, sodor a megálmodott cél felé

Szintén még 13-a előtt történt (11-én), hogy kezembe akadt egy könyv, amit évekkel korábban többször forgattam, de nem tudtam vele soha egy zöldágra jutni, és mindig letettem (Felragyogó fény – Barbara Ann Brennan). Most nagyon gyorsan megtaláltam azt a részét, ami mindig is várt engem. A csakrák gyógyításáról. Elkezdtem felolvasni a lényegi részeket a feleségemnek. Ámuldoztunk, töltődtünk, és sorra jöttek a felismeréseink. Olvastunk és beszélgettünk felvillanyozódva. Veres Mónika egyébként pont ilyen olvasásokra, felismerésekre és beszélgetésekre jelölte alkalmasnak ezt a negyedévet!

Pontosan tudtam, hogy azért értem össze a könyvvel, mert a Teremtő Körben az egyéni kérésnél ezt is kimondtam: „Az ehhez szükséges egyéni változásokat tegyem meg.” A Teremtő Kör pedig visz, sodor mindenkit és mindent a megálmodott irány felé tisztaságánál és erejénél fogva…

Mi mindenért felelnek a csakrák, mint erőközpontok?

Eddig is tudtam, de a könyvből vált világossá és egységessé: egy csakra állapota, rendeződése, gyógyulása legalább öt szinten nyilvánul meg, legalább öt dologgal van kapcsolatban. A személyiségünk kiváló és tanulatlan részeivel; a meghatározó gyerekkori élményekkel; a családtagokhoz való kapcsolódásainkkal; az élethelyzetek megoldatlanságával, majd megoldásával; nameg persze az adott csakra területén jelentkező betegséggel, elváltozással és annak gyógyulásával.

Erre mondta Attila másnap a Duna-parton, aki a mi hajóskapitányunk a Termtő Körben, hogy ezek a csakrák mint erőközpontok, tényleg jelentősek lehetnek, mert a fizikai testünk valójában mindössze 4 százaléka a teljes valónknak, a többi 96 százalék az inkább erő… Isten Áldja a megerősítésért!

Másnap pedig megint bedobtam az aduászt. Azokat a felismerésekre építve, melyek a csakrákról megérkeztek az életünkbe, elvégeztem egy gyógyítást, a csakra fonatok gyógyítását és rendezését. Csodálatos gyógyító áramlás volt az eredménye akkor is, és most is, mert 1-2 órája megint elvégeztem…

Nagyon közel vagyunk vagyunk a Fény születéséhez, ma már kikészítettem a fákat a holnapi tűzhöz… Zárom soraimat, és mindenkinek nagyon szurkolok, hogy legyen ereje, ideje, türelme kapcsolódni, befelé figyelni, ha kell rendeződni!

HeGergAnd
2020 december