Rólunk

Rólunk magyarokról, rólunk emberekről. A jelenlegi főcsapást követve a teljes pusztulásba rohanunk az emberiség, az élővilág és a bolygó tényadatait tekintve. Ezzel egyidőben a megújuláshoz vezető ajtó is egyre nagyobbra nyílik, még ha csak kevesebben is beszélünk róla…  Eljött az ideje, hogy kilépjünk az anyag mindenhatóságára alapozó szemléletből! A megoldás kulcsa a természeti törvényekhez való alkalmazkodás és a tudatosság növelése, a helyi és közösségi megoldások terjesztése. Ezt a folyamatot igyekszem támogatni ezzel az oldallal.

Rólam

Több mint tízéves újságírói tapasztalattal, közgazdász végzettséggel és jelentős közösségszervező-vezető tapasztalattal dolgozom a jó irányba vezető változás érdekében. Ugyanakkor egy több mint két évtizede járt belső útra is alapozok. Bár a bolygónkról szóló hírek egyre aggasztóbbak, az új világot teremtő megoldások is egyre inkább teret nyernek. Annyi teret már mindenképp nyertek, hogy egy magas szakmaisággal bíró híroldalt megérdemeljenek. A sajtó azonban még nem lépte meg ezt a szintet, továbbra is a pusztuló, anyagba ragadt világ híreit írja, a régi szemlélettel.

Felelős gondolkodású újságíróként az ősi mesehősünkről, Szépmező Szárnyáról elnevezett oldallal az a célom, hogy előkészítsem egy olyan világhálós újság létrejöttét, mely a korszakváltást segítő, értékteremtő és értékközvetítő tevékenységet végez, eközben a legszigorúbb újságírói szakmai követelményeknek is megfelel.

Hiszek benne, hogy a tudatos emberek összefogásával a katasztrófák elszenvedése helyett a sorsunkat irányító jövőépítéssel tudjuk átélni a korszakváltást, melynek eljövetele elkerülhetetlen, kimenetele viszont rajtunk múlik. Az összefogáshoz azonban első lépésben a jó példák és példamutató emberek megismerése és megismertetése, egymás megkeresése, jövőépítő körök és fórumok szervezése szükséges.

Ha jó híred van, küldd el!
Ha szeretnél írni az oldalra, keress meg!
Ha teremteni akarsz, küldj egy jövőképet!
De azzal is sokat segítesz, ha terjeszted az oldal üzeneteit, és küldesz gondolatban egy jó szót, egy imát a fenti célok teljesüléséért.

Köszönettel

Hegedűs Gergely András
hegobox@gmail.com

Építő hírek
www.szepmezo.hu
Pilis-Hargita túra
www.pilishargita.hu
Wass Albert felolvasások
https://www.facebook.com/wassalbertfelolvasasmaraton 

“Szépmező Szárnya a jel alatt született,
szívébe írva a gyönyörű üzenet,
a világon élni csak hősként érdemes,
rajtad a sor, hallod, mondd tovább énekes!”