Éljük át együtt! – Meghívó a szeptemberi Örömünnepre

ÖRÖMÜNNEP
2021 szeptember 3.-5.
Bükk, Cserépváralja

ÉLJÜK ÁT EGYÜTT MAGYARSÁGUNK, EMBERSÉGÜNK ÉS ÖSSZEKAPCSOLÓDÁSUNK ÖRÖMÉT!

Hozd el, amitől a legboldogabb vagy!

Mi az, amire biztosan számíthatsz? Pénteken délután 16 órától és vasárnap délelőtt 9-től egy-egy erőgyűjtő túrára a környék varázslatos helyein; szombaton pedig 10 és 18 óra között az Örömünnepre. Utóbbin egy közös elmélyülésre és teremtő imára, egyaránt támogatva a közös jövőnket és az egyéni útjainkat.

Az Örömünnep műsora az általunk hozott kincsekből áll össze: hozhatsz verset, prózát, táncot, zenét, éneket, játékot, építő gondolatokat egy témában – vagy bármit, ami szívből jön, fontos számodra és építő hatása van. Ha csak meghallgatni, átélni, örülni érkezel, ugyanolyan fontos szereplője vagy az Örömünnepnek!

Helyszín:
Cserépváraljáért Alapítvány Szállás
(a falu északi végén, még a falu névtáblája előtt, egy földút ágazik balra, ezen elindulva 200 méter után a szállásra érsz)

Szállásdíj:
3500 ft/éj
A szálláshelyek betelése esetén sátrazásra is van lehetőség, ugyanakkor akár csak egy napra is lehet csatlakozni.

Étkezés:
Hozott ételből (a szálláson van konyha, illetve tágas fedett kültéri étkező), ezt kiegészíti a szombat délre rendelhető ebéd, amit a faluba besétálva tudunk majd megenni, az örömünneppel párhuzamosan zajló faluünnepen.

Jelentkezés:
inczegaspar@gmail.com és hegobox@gmail.com, továbbá 30-as 419-24-48
Mindenképp jelezz, ha jössz, hogy lássuk előre a szállás beosztását, a szombati ebédrendelések számát, és tudjuk tervezni az Örömünnep menetrendjét!

További részletek és a kezdeményező Teremtő Kör alapelvei:
www.teremtőkör.hu