Már az RTL Klub is felfigyelt a magyar csodapárnára

Az álmunkat védő és megemelő hálapárna megálmodója egyetlen beruházó helyett sok-sok magyar embert szeretne bevonni a csodákkal átszőtt történetbe. A krónikás csak annyit tesz hozzá: bármi is lesz, érdemes arra törekedni, hogy továbbra is a Teremtő írja a forgatókönyvet.

A hálapárna eddigi története és léte csodák sorozata. Minden egyes része természetes és magyar alapanyagból van, a varrása és a hímzése szeretetteli munkával készül. Ugyanilyen elhivatottsággal tölti bele imájával a megálmodója minden egyes párnába a szeretetet, a békét, a hálát és a bőséget. Valljuk be, manapság nem sok ilyen használati eszköz van körülöttünk, és főleg az ágyunkban, ahol az egyik legfontosabb tevékenységünket végezzük, amikor megpihenünk, és kilépünk a nappali tudatunkból.

Az is egy-egy csoda, amit a használói átélnek: igazi töltődést ad nekik a hálapárna, ráadásul védelmezi álmukat. Ez óriási érték a mai világban, amikor egyre több gyerek és felnőtt küzd álmatlansággal, alvási zavarokkal, és amikor valójában fogalmunk sincs, milyen hatásoknak vagyunk kitéve a napokban bevezetésre kerülő 5G és az egyéb eszközök sugárzása miatt. Kivétel nélkül támogató éjszakai hatásról számolnak be a használói, és sokan a nappali érintésnél is érzik a hatását. Van, akinek a romlatlan, tiszta, szerves műveltségünk által áthatott, régi magyar világ erejét sugározza; van, aki magas rezgésnek nevezi az érzetét; van, aki arról számol be, hogy a párna kivette belőle a fájdalmát.

Önmagában az is egy csoda, hogy végre van egy tiszta eredetű magyar termék, melynek köszönhetően a fejünket minden éjjel a legfontosabb ősjelre, a körkeresztre hajtjuk le. Ez a jel kijelöli a helyünket a világban, és megadja a biztos pontot a számunkra. Egyúttal azt a helyet is jelöli, ahol a Teremtő belép ebbe a világba, és ahogyan az égen a sarkcsillag is teszi, jelöli a bennünk levő isteni részt. Teljes joggal mondja a kitalálója, hogy a párna az aranyszálat jelenti, amellyel kapcsolódunk a Teremtőhöz.

Az is egy csoda, ahogy a párna elindult: megjelent Orosz Péter egyik belső gyakorlatában egy belső képen ruhaanyagként, miközben elhangzott: „Ez az anyag párna akar lenni.” Aztán az is, ahogy Péter megjelent az életemben a Teremtő Körnek köszönhetően, és elmondta, hogyan lett ebből a képből és mondatból az a párna, ami behozza a mindennapi életünkbe a Napot és a kapcsolatot a Természettel. Lépésről lépésre, egyfolytában a lehetetlenből lett létezővé a párna minden egyes eleme! A csodák, az imák és a hit erejével. Egyetlen cikkben teljesen felesleges lenne megpróbálni leírni a történetet.

Valahol mégis el kell kezdeni, és erre kiváló alkalom az RTL Klub megjelenése a történetben. A csatorna ugyanis ezen a hétfőn felajánlotta Péternek, hogy bekerülhet vele a „Cápák közt” című műsorba, ahol az ehhez hasonló, felkarolandó ötletekhez beruházót kerít a tévétársaság. Azt mondták, amikor rákerestek az álmatlanság elleni eszközökre, ezt dobta fel a kereső a legelső helyen, ezért hívták fel. Rákérdeztem Péternél, milyen kereső optimalizást használ, hogy ennyire profi. Azt válaszolta, semmilyet, ezt a találatot valószínűleg a Teremtő tartja az első helyen!

Azt is őszintén megmondta, hogy bár óriási lehetőségnek tartja az RTL Klub megkeresését, nem akar befektetőt, mert ellentétes azzal, amire itt most szükség van. Ehelyett a megoldás az, hogy a magyarság legyen a befektető, sok-sok a párnával boldoguló ember, aki azzal fektet be, hogy a párnát befekteti az ágyába. A párna megvételével valójában kettős beruházást hajtanak végre.

Egyrészt a saját jelenüket és jövőjüket emelik meg, mert egy olyan korszakba léptünk bele – ez az utolsó negyedév minden elemében erről szól, ahogy az égről is leolvasható – amikor mindennél fontosabb lesz a gyógyító, pihentető, erővel feltöltő álmunk; az erre alapozott magas erőállapotunk és egészségünk (hiszen a magas erőállapotról minden betegség lepattan!); és az állandó kapcsolatunk a Teremtőhöz.

Másrészt, az egész nemzet jövőjébe beruháznak azzal, hogy a hálapárna forgalmát beindítva lehetővé teszik, hogy széles körben elterjedjen ez az eszköz, egyre több magyar embernek adva meg a biztonságot és a biztos kiindulási pontot. A mostani igen komoly kihívást jelentő korszak ugyanis – bármennyire is úgy tűnik sokaknak – nem a túlélésről szól. Sokkal inkább lehetőséget ad arra, hogy tevékeny belső munkával lerakjuk egy új világ alapjait, ahogy azt a Teremtő Kör is teszi. Ennek az új világnak az első megtestesült eszköze lehet a hálapárna az otthonainkban: az első fizikai szintű lépés a Természethez és a Teremtőhöz való visszatérésünkben.

A CIKK ÍRÓJÁNAK SZEMÉLYES TAPASZTALATAI:
Rezgése finom és magas. Ezt már az érintésénél érzem, és mindig jól esik, akár nappal, akár éjjel. Volt előtte egy szuper kényelmes nyakpárnám, de nem cserélném vissza, annyival többet ad. Van úgy, hogy egy szakaszt nélküle alszok (amikor a kisfiam altatása közben én is elalszom), más érzés ott ébredni, ott előfordul, hogy zavaró erőt, feszültséget érzek, a hálapárnánál soha. Összességében azt emelném ki, hogy a védelmet ad, ez ma a létező legnagyobb kincs!
Tényleg fontos kitenni a napra, vagy legalábbis fényes vagy napos szobába. Amikor kinn a szabadban napoztattam, rögtön érezhető csoda volt a nap ereje, ahogy este rátettem a fejem, mintha fénybe feküdtem volna. Egyszer előfordult, hogy nappal olyan térben maradt, ahol számítógépes munka folyt, feszültségekkel, stresszel. Az ezutáni reggelen fura érzés volt a fejemben, és nem voltam annyira friss, erővel telített. Ebből azt gondolom, hogy képes összeszedni a környezetéből a lehúzó erőket, aggodalmakat, fájdalmakat, és emiatt úgy mint egy kristálynál érdemes figyelni a tisztítására, napoztatására, illetve nappal védett, szeretetteli térben érdemes tartani. De ez egyelőre csak egy feltételezés, hiszen csak egy hete használom a párnát, és egyszer fordult elő ilyen eset.
Az első hetem után azt tudom mondani erre a gyönyörűséges, aranyló párnára, hogy minden éjjelemet segítette, minden reggel erővel telítetten ébredtem. Az utóbbi időben viszonylag sokszor felébredtem éjszaka, és szinte mindig volt egy hosszabb szakasz, amikor nem tudtam visszaaludni. Amióta a párnán alszok, ha fel is ébredtem, mindig vissza tudtam aludni (egyszer volt ez nehezebb, de imával végül sikerült).

 

Hegedűs Gergely